Societat Catalana de Medicina d'Urgències i Emergències

Borsa de treball


Data Publicació: 30-07-2021
Referència: 12256
Descripció:
Lloc de treball • Vacant de Metge adjunt pel servei d’urgències de l’Hospital Comarcal de Blanes i Calella • Formar part d’un equip de treball interdisciplinari • Integrat a la xarxa pública de proveïdors del Servei Català de la Salut Es requereix • Llicenciatura en Medicina. • Especialitat en medicina familiar i comunitària, medicina interna o altres especialitats mèdiques via MIR o homologació vigent a l’estat espanyol. Es valora • Els anys d’experiència aportats en urgències hospitalàries • Formació continuada en l’àmbit d’urgències i emergències. S’ofereix • Contracte laboral d’un any de durada amb possibilitats de continuïtat. • Jornada Completa o altres jornades a convenir • Distribució de la jornada en torns (diürns i nocturns) • Participació en comissions hospitalàries i grups de treball • Possibilitat de combinar amb atenció prehospitalària a Base Sem col·laboradora. • Condicions laborals en base al II Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut • Incorporació immediata o a determinar En el cas d’estar interessat/da és necessari enviar un currículum vitae actualitzat amb la referència MURG21 abans del 31 d’Agost del 2021 a: rrhhd@salutms.cat Per qualsevol dubte: 691435639 o 937 690 201 ext. 2179 – 2972 (Desenvolupament de Recursos Humans)

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 23-07-2021
Referència: 12212
Descripció:
Consorci Sanitari Integral convoca 27 llocs de treball de Facultatiu/iva Adjunt/a Urgències. Les persones interessades poden trobar les bases d'aquesta convocatòria i presentar la seva candidatura a la Plataforma e-PIC (Plataforma d’Inscripció a la Convocatòria) del CSI que es troba a l’enllaç https://epic.csi.cat/ *No s’acceptaran candidatures realitzades mitjançant correu electrònic, només seran vàlides les rebudes mitjançant la Plataforma e-PIC.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 21-07-2021
Referència: 12213
Descripció:
Consorci Sanitari Integral convoca 3 llocs de treball de Facultatiu/iva Adjunt/a Urgències. Les persones interessades poden trobar les bases d'aquesta convocatòria i presentar la seva candidatura a la Plataforma e-PIC (Plataforma d’Inscripció a la Convocatòria) del CSI que es troba a l’enllaç https://epic.csi.cat/ *No s’acceptaran candidatures realitzades mitjançant correu electrònic, només seran vàlides les rebudes mitjançant la Plataforma e-PIC.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 20-07-2021
Referència: 12191
Descripció:
Busquem metge/ssa especialista (MIN, MFIC...) amb experiència en urgències i capacitat de treball en equip per incorporar-se a CUAP Castelldefels (CASAP, Consorci, Castelldefels Agents de Salut) en horari dia laborables. Torns lliscants. Contracte segons conveni SISCAT. Guàrdies cap de setmana opcionals. Disposem d'equip experimentat, point of care, ecògraf, rx. Incorporació entre setembre i cap d'any.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 19-07-2021
Referència: 12125
Descripció:
Ofrecemos para licenciado en medicina y/o especialista en medicina de Familia con experiencia en urgencias: Jornada completa Sueldo según convenio Horario : semana larga (miércoles 17h, viernes 17h y domingo 22h)+Semana corta(miércoles 17h) Posibilidad de hacer horas extras y consultas.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 19-07-2021
Referència: 12192
Descripció:
Busquem metge/ssa especialista (MIN, MFIC...) amb experiència en urgències i capacitat de treball en equip per incorporar-se a CUAP Castelldefels (CASAP, Consorci, Castelldefels Agents de Salut) en horari nits (20h-8h) i freqüència 2-3 nits setmanals. Torns lliscants. Contracte segons conveni SISCAT. Ampliació horària torn dia i Guàrdies cap de setmana opcionals. Disposem d'equip experimentat, point of care, ecògraf, rx. Incorporació entre setembre i cap d'any.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 12-07-2021
Referència: 12096
Descripció:
CONVOCATÒRIA INTERNA/EXTERNA PER A LA COBERTURA D’UN LLOC DE TREBALL DE FACULTATIU/IVA ADJUNT/A AMB ASSIGNACIÓ DE FUNCIONS DE CAP DE SERVEI I GESTOR/A DE PROCÉS D’URGÈNCIES REF.: CSI/0421/IE Per més informació: https://www.csi.cat/professionals/treballa-amb-nosaltres/127/convocatoria-internaexterna-per-a-la-cobertura-dun-lloc-de-treball-de-facultatiuiva-adjunta-amb-assignacio-de-funcions-de-cap-de-servei-i-gestora-de-proces-durgencies-ref-csi0421ie Les persones interessades en presentar la seva candidatura han de lliurar la següent documentació a través de l’adreça electrònica seleccio@csi.cat, indicant la referència CSI/0421/IE a l’assumpte del correu electrònic.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 10-07-2021
Referència: 12072
Descripció:
S’ofereix: • Contracte interí fins convocatòria d’Oferta Pública d’Ocupació. • Incorporació immediata. Es requereix: • Titulació de Graduat/da en Medicina. • No trobar-se en situació de separació del servei de l’Administració Pública per cap expedient disciplinari, ni tenir antecedents penals per delictes que inhabilitin per a l’exercici de les funcions públiques. Es poden consultar les bases de la convocatòria a: www.clinicaterresebre.cat www.tortosa.cat Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar : rrhh.cte@saluttortosa.cat O al telèfon : 977 588 225

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 06-07-2021
Referència: 12074
Descripció:
S’ofereix: • Contracte laboral estable a temps total o parcial, per realitzar activitat assistencial a consultes externes de ginecologia i obstetrícia, ecografies de 12 i 20 setmanes, ecografies 4D i quiròfan amb equips d’endoscòpia. • Possibilitat d’ampliar l’oferta de serveis obstètrics i ginecològics mitjançant tècniques especials i privades. • Possibilitat de contractació per realització de guàrdies localitzades de l’especialitat. • Incorporació immediata. Es requereix: • Titulació de Graduat/da en Medicina i Cirurgia amb l’especialitat de Ginecologia i Obstetrícia. • No trobar-se en situació de separació del servei de l’Administració Pública per cap expedient disciplinari, ni tenir antecedents penals per delictes que inhabilitin per a l’exercici de les funcions públiques. Es poden consultar les bases de la convocatòria a: www.clinicaterresebre.cat www.tortosa.cat Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar : rrhh.cte@saluttortosa.cat O al telèfon : 977 588 225

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 02-07-2021
Referència: 12052
Descripció:
L’Agrupació Europea de Cooperació Territorial – Hospital de Cerdanya (AECT-HC), primer hospital europeu franco-català situat a Puigcerdà, selecciona una vacant de METGE/ESSA per la unitat d’urgències. • Incorporació immediata • Possibilitat de contractació indefinida • Condicions laborals Sector Sanitari (Conveni SISCAT) • Jornada laboral flexible DATES I TERMINIS • Publicació de la convocatòria : 29 de juny de 2021 FUNCIONS • Funcions de metge/essa al servei d’urgències PERFIL REQUISITS • Nacionalitat d’un país membre de la Unió Europea o Permís de Treball i Residència a Espanya. • Domini escrit i oral del castellà i/o català i coneixements del francès. • Llicenciat en Medicina i Cirurgia amb titulació homologada a Espanya o a França, preferentment. • Especialista en Família o un mínim de cinc anys d’experiència assistencial en un servei d’urgències. Podeu adreçar la vostra candidatura (CV + carta de presentació en castellà o català i francès) a l’atenció del Dr. Jose Maria DAVID CARRIZO, Cap d’Urgències, al mail següent: rrhh@hcerdanya.eu

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 23-06-2021
Referència: 12035
Descripció:
Llicenciat en medicina amb experiencia en urgenciès, o especialista en Medicina Familiar. Contracte a temps parcial del 50% que pot ser ampliable, duracio del contracte 4-5 mesos amb possibilitat d'ampliacio a indefinit. Salari segons conveni medicina privada.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 17-06-2021
Referència: 12015
Descripció:
La persona seleccionada tindrà com a missió proporcionar atenció mèdica especialitzada al malalt, per aconseguir la seva curació o en el seu defecte, facilitar una qualitat de vida adequada en el decurs de la malaltia, amb la finalitat de garantir la qualitat, eficiència i equitat de l’assistència mèdica en un marc de sostenibilitat econòmica. Requisits:  Titulació d’especialista via MIR en Medicina Interna, Medicina Familiar i Comunitària i/o Geriatria preferentment Es valorarà:  Formació específica i/o experiència professional en urgències  Coneixements d’anglès Oferim:  Incorporació en el Servei d’Urgències de la Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa  Jornada completa, parcial o de guàrdies en funció de la disponibilitat del professional  Contracte indefinit  Conveni SISCAT +carrera professional  Incorporació: immediata  Lloc de treball: Terrassa (Barcelona) Les persones interessades poden enviar el seu currículum, indicant la referència MAU6/21 a l’adreça electrònica seleccio@mutuaterrassa.es

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 15-06-2021
Referència: 11996
Descripció:
·Prestigiosa organització privada de Mataró cerca un/a metge/ssa de família per la Unitat d'Atenció Continuada. ·Funcions: - Desenvolupar la activitat integrant coneixements de diverses especialitats tant mèdiques com quirúrgiques. - Assistència al pacient afecte de patologia mèdica aguda o subaguda. - Treball interdisciplinari amb les altres especialitats. ·Requisits: - Títol Homologat a l'Estat Espanyol Medicina. - Títol Homologat Metge Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. - Abstenir-se professionals si no es compleixen els requisits anteriors. - Idiomes: català i castellà. - Valorable experiència a la sanitat privada. ·Horari: -40 hores setmanals. - Dilluns a Dissabte (aprox. 2 dissabtes al mes)

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 15-06-2021
Referència: 12005
Descripció:
Proposta estable per incorporar-se en el servei d'Urgències de l'Hospital de Figueres.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 26-05-2021
Referència: 11918
Descripció:
 Títol de Llicenciat/da en Medicina i Cirurgia  Títol d’especialista en Medicina Interna, Medicina Familiar i Comunitària i es valoraran també altres especialitats.  Experiència en l’atenció a Urgències i emergències de baixa i alta complexitat  Formació acreditada en suport vital bàsic i avançat  Habilitat en el maneig de la via respiratòria, atenció al pacient politraumàtic i aturada cardiorespiratòria.  Coneixement del maneig de l’ecografia aplicada a urgències, ventilació no invasiva i altres tècniques relacionades amb l’atenció urgent. Jornada a temps complert

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 26-05-2021
Referència: 11919
Descripció:
La Fundació de Gestió Sanitària de l'hospital de la Santa Creu i Sant Pau precisa incorpora Dos Facultatius/ves Especialistes Adjunts/es a temps parcial requisits i a valorar:  Títol de Llicenciat/da en Medicina i Cirurgia  Títol d’especialista en Medicina Interna, Medicina Familiar i Comunitària i es valoraran també altres especialitats.  Experiència en l’atenció a Urgències i emergències de baixa i alta complexitat  Formació acreditada en suport vital bàsic i avançat  Habilitat en el maneig de la via respiratòria, atenció al pacient politraumàtic i aturada cardiorespiratòria.  Coneixement del maneig de l’ecografia aplicada a urgències, ventilació no invasiva i altres tècniques relacionades amb l’atenció urgent.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 21-05-2021
Referència: 11898
Descripció:
L'Hospital de Viladecans , som l' hospital comarcal de l'Institut Català de la Salut i pertanyem a la Gerència Metrolitana Sud. Actualment ens trobem en plena transformació, immersos en un procés d'ampliació i reforma que triplicarà la nostra superfície actual. El nou hospital comptarà amb 154 llits i 7 quiròfans entre d'altres. Funcions: Formar part de l’equip d’adjunts del Servei d’Urgències participant en totes les seves tasques: -Realitzat tasca assistencial amb la valoració, diagnòstic i tractament de pacients que consulten per patologia aguda de qualsevol nivell de gravetat. -Aprofundir en l’àrea de coneixement assignada , actualització de protocols de Servei i realitzar les col•laboracions adients amb altres especialitats, sempre seguint les directrius del Servei. -Formar part del programa formatiu del Servei, tan com alumne assistint als cursos, jornades o estades previstes, com a docent, participant activament en la elaboració de cursos o sessions. Requisits: Llicenciatura en Medicina i Cirurgia homologada a l'Estat Espanyol.. Preferible Especialitat en Medicina Familiar i Comunitària o Geriatria via MIR o homologació vigent a l’estat espanyol. Es valoraran altres especialitats mèdiques via MIR/homologació vigent a l'estat espanyol com neumologia o medicina interna Incorporació immediata, contracte s'un any amb possibilitat de continuar. De delluns a divendres més guàrdies.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 17-05-2021
Referència: 11882
Descripció:
El Consorci Sanitari Integral cerca professionals amb un Grau Universitari de Medicina. Preferentment, amb especialitat mèdica. Què oferim? Contracte temporal de llarga durada, amb jornada completa o mitja jornada i horari a convenir. Salari segons conveni SISCAT. Incorporació immediata a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. Les persones interessades hauran de lliurar un Currículum Vitae a la següent adreça de correu electrònic: seleccio@csi.cat, indicant a l'assumpte la referència BET/2321 i per quin mitjà heu conegut l'oferta.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 12-05-2021
Referència: 11810
Descripció:
L'Hospital de Mataró convoca 4 llocs de treball de metge/ssa adjunt d'atenció continuada per al servei d'urgències. s'ofereix contracte de treball d'interinitat per la cobertura de vacant, 2 a jornada completa y 2 a jornada parcial del 50%, a torns de treball tant de dia com de nit. Requisits de la titulació: metge especialista en MFiC, Medicina Interna o altre especialitat relacionada amb l'àrea mèdica, o està cursant el darrer any de residència d'una de les especialitats esmentades anteriorment. No es descartarà de la llista de candidats aquells professionals que no disposin del títol d'especialista. Pot ampliar la informació Al següent link.https://www.csdm.cat/ca/el-consorci/treballa-amb-nosaltres/592/convocatoria-publica-per-a-la-seleccio-de-quatre-metges-metgesses-adjunts-d-atencio-continuada-per-al-servei-d-urgencies-referencia-csm079-21

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 07-05-2021
Referència: 11811
Descripció:
L'Hospital de Mataró convoca 4 llocs de treball de metge/ssa adjunt d'atenció continuada per al servei d'urgències. s'ofereix contracte de treball indefinit, 3 a jornada completa i 1 a jornada parcial del 50%, a torns de treball tant de dia com de nit. Requisits de la titulació: metge especialista en MFiC, Medicina Interna o altre especialitat relacionada amb l'àrea mèdica, o està cursant el darrer any de residència d'una de les especialitats esmentades anteriorment. Pot ampliar la informació Al següent link. https://www.csdm.cat/ca/el-consorci/treballa-amb-nosaltres/593/convocatoria-publica-per-a-la-seleccio-de-quatre-metges-metgesses-adjunts-d-atencio-continuada-per-al-servei-d-urgencies-referencia-csm080-21

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 06-05-2021
Referència: 11801
Descripció:
Titulación: Médico de Urgencias. Titulación oficial de especialidad obtenida o reconocida en España: Si Licenciados en medicina con experiencia en la especialidad: Si Número Lugares: 3 Formación complementaria: Preferiblemente vía MIR Idiomas: inglés técnico Permiso de conducir: No Vehículo propio: No Funciones y tareas del puesto de trabajo: Funciones propias de un médico de Urgencias. Fecha de incorporación: inmediata Fecha finalización: indefinido, jornada completa 100% Informática: nivel usuario Régimen de contratación: Laboral Tipo de contrato: Indefinido Periodo: Indefinido Convenio: SISCAT Convenio otros: Retribución: 40.000 € sin especialidad. Con MIR y procedentes de SISCAT tablas de convenio. Horas de guardias, domingos y festivos plus de retribución SISCAT .. Horario de trabajo: Días de trabajo: Dedicación flexible en forma de cobertura de urgencias, horario diurno aparte guardias. Localidad de trabajo: Barcelona 08029 Persona de contacto: M Jesus Garcia Horario y Días de atención: de 8 a 15 horas de lunes a viernes Teléfono de contacto: 669435009 Correo electrónico: mgarciaj@quironsalud.es Observaciones: Se necesita médico adjunto de Urgencias, varias plazas con diferente dedicación. Profesional con experiencia con alta capacidad de trabajo y autonomía.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 03-05-2021
Referència: 11750
Descripció:
MÉDIC@S DE MEDICINA DE FAMILIA Y COMUNITARIA ESPECIALISTAS Y FUTUROS ESPECIALISTAS en el 2021 y 2022 Oferta para trabajar en un centro de salud, con estatus de ASALARIADO, sito en Francia a 2h de Paris A lo largo del Año 2021 y 2022 Varios médic@s españoles ya trabajan en la misma zona Únete a un proyecto de trabajo al que ya se han unido más de 700 profesionales Si quieres trabajar con calidad de trabajo, de vida y tiempo libre, esta es tu oferta Se ofrece: - SALARIO MENSUAL: entre 4500 y 6000€ mensuales, a los cuales se añaden guardias (no son guardias de 24h sino citas en consulta programadas con frecuencia mínima anual salvo que voluntariamente se quiere hacer más) - 48 días de descanso anuales (días de descansos llamados RTT + días de vacaciones anuales). Es decir, EL EQUIVALENTE DE UNOS DOS MESES DE VACACIONES ANUALES. - 39h de trabajo semanal, con un ritmo de 4 pacientes por hora - Trabajo dentro de un equipo multidisciplinar. - Interesantes perspectivas de evolución profesional. - Hablar francés no es condición indispensable para participar en las entrevistas. El candidato deberá comprometerse a estudiarlo previamente al inicio del trabajo - Se admiten residentes adaptando fecha de llegada - Si su pareja es de perfil sanitario podría analizarse también posibilidades de contratación - Tus niños perfectamente bilingües - Y mucho más… ¿Te interesa ? contacta con Yaël BRUGOS MIRANDA: medecin@laborare-conseil.com www.laborare-conseil.com O en el número +34 691 328 071

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 03-05-2021
Referència: 11749
Descripció:
MÉDIC@S DE MEDICINA DE FAMILIA Y COMUNITARIA ESPECIALISTAS Y FUTUROS ESPECIALISTAS en el 2021 y 2022 Oferta para trabajar en varias consultas, con convenio con la seguridad social, en Francia como médico de familia A lo largo del año 2021 y 2022 Únete a un proyecto de trabajo al que ya se han unido más de 700 profesionales: Se ofrece: - Ayudas de hasta 50.000 euros para tu plaza de médico de familia - Parte de dichos proyectos se encuentran en zona de exención fiscal de pago de IRPF durante 5 años total más 3 años parcial - Posibilidad de firmar un contrato de ingresos mínimos de 8500 euros mensuales - Facturación variable según el número de pacientes. Actualmente, la media de los médicos que trabajan es de unos 180.000 € anuales de facturación. Se explicarán condiciones de oferta concreta a candidat@s concret@s. - Según la oferta, ayuda al alojamiento los primeros meses - Según la oferta, ayuda al alquiler de consulta los primeros meses - Tutoría previa para afianzar tu plaza y contacto garantizado con otros médic@s para facilitar integración - Tiempo trabajo: cada médic@ decide su ritmo de trabajo - Experiencia enriquecedora - Interesantes perspectivas de evolución profesional - Hablar francés no es condición indispensable para participar en las entrevistas. Si eres contratad@ deberás comprometerte a estudiarlo antes de tu llegada a Francia - Fecha de incorporación: convenida con cada candidat@ - Tus hijos perfectamente bilingües - Importante: médic@s españoles con sus familias instalados en la zona - Y mucho más… ¿Te interesa? contacta con Yaël BRUGOS MIRANDA: medecin@laborare-conseil.com www.laborare-conseil.com O en el número +34 691 328 071

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 03-05-2021
Referència: 11787
Descripció:
La persona seleccionada tindrà com a missió proporcionar atenció mèdica especialitzada al malalt, per aconseguir la seva curació o en el seu defecte, facilitar una qualitat de vida adequada en el decurs de la malaltia, amb la finalitat de garantir la qualitat, eficiència i equitat de l’assistència mèdica en un marc de sostenibilitat econòmica. Requisits:  Titulació d’especialista via MIR en Medicina Interna, Medicina Familiar i Comunitària i/o Geriatria preferentment Es valorarà:  Formació específica i/o experiència professional en urgències  Coneixements d’anglès Oferim:  Incorporació en el Servei d’Urgències de la Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa  Jornada completa, parcial o de guàrdies en funció de la disponibilitat del professional  Contracte indefinit  Conveni SISCAT +carrera professional  Incorporació: immediata  Lloc de treball: Terrassa (Barcelona) Les persones interessades poden enviar el seu currículum, indicant la referència MAU4/21 a l’adreça electrònica seleccio@mutuaterrassa.es

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 20-04-2021
Referència: 11720
Descripció:
S’incorporarà a ALTHAIA, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, www.althaia.cat, que gestiona recursos d'Atenció Especialitzada, Atenció Primària, Atenció Sociosanitària, Salut Mental i Atenció Mutual i Privada. Som una xarxa assistencial de referència per a 260.000 habitants, procedents del Bages, del Solsonès i del Moianès, així com de la Cerdanya i el Berguedà. Com a una Institució docent, en el grau de Medicina i Cirurgia col·laborem amb la UIC i la UVic-UCC. Comptem amb 420 llits d’aguts i amb un Servei d’Urgències autònom i professionalitzat integrat a la dinàmica hospitalària, que realitza més de 130.000 urgències a l’any i disposa d'una base concertada de SEM. El Servei d'Urgències disposa de 4.500 metres quadrats amb 54 punts d’atenció que es poden ampliar a 74 en cas de necessitat. La disponibilitat d’espai ha permès potenciar el triatge, a partir d’un sistema informàtic que permet classificar l’espera dels malalts segons la gravetat. També s’hi ubica l’Àrea de descontaminació i de seguretat especial. Per atendre i tractar aquells pacients pels quals s’està a l’espera de veure quina és la seva evolució per posteriorment donar-los d’alta o bé ingressar-los, aquest servei compta amb la Unitat d’Observació, ubicada també a les mateixes instal·lacions de l’edifici de Sant Joan de Déu. Es requereix: Títol d’especialista via MIR Es valorarà: Màster en urgències i emergències Bona relació interpersonal Orientació a la millora continua Capacitat de treball en equip Adaptació als canvis (flexibilitat) S’ofereix: Contracte indefinit, jornada completa (1688 hores/any) Horari: 12 hores en atenció continuada segons calendari establert Possibilitat de treballar a la base SEM Retribució segons conveni SISCAT Formació continuada i carrera professional Incorporació: Juny 2021 Interessats/des Enviar CV a seleccio@althaia.cat

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 31-03-2021
Referència: 11646
Descripció:
HOSPITAL COMARCAL DE MÓRA D’EBRE CERCA METGE/ESSA PEL SERVEI D’URGÈNCIES per a la Borsa de Treball per cobrir futures eventualitats Es requereix: Llicenciatura en Medicina i Cirurgia. En el cas del metge/essa especialista, acreditar titulació de l’especialitat pel lloc de treball.al que s’opta, via MIR. Domini del català parlat i escrit. Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM. Es valorarà: Experiència laboral com a metge/essa en l’especialitat.Formació addicional específica i complementària per al lloc de treball. Adequació a les característiques i les necessitats de l’equipactual. Bones aptituds pel tracte amb l’usuari. Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33%. Es cerca un professional amb iniciativa, dinamisme, bon comunicador, orientat a la millora continua i amb capacitat de treball en equip. Les persones interessades hauran de: 1. Registrar-se a https://hcme.borsadetreball.grupsagessa.cat i introduir totes les dades personals i curriculars. 2. Imprescindible completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació). 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta amb el codi BT MAU 21 Termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2021

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 31-03-2021
Referència: 11648
Descripció:
HOSPITAL COMARCAL MORA D'EBRE CERCA METGE/ESSA ESPECIALISTA EN MEDICINA D'URGÈNCIES I PER A LA BASE DE L'HELICOPTER MEDICALITZAT PER A LA BORSA DE TREBALL PER COBRIR FUTURES EVENTUALITATS Es requereix: • Llicenciatura en Medicina i Cirurgia. • En el cas del metge/essa especialista, acreditar titulació de l’especialitat pel lloc de treball al que s’opta, via MIR. • Domini del català parlat i escrit. • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM. Es valorarà: • Experiència laboral com a metge/essa en l’especialitat • Formació addicional específica i complementària per al lloc de treball • Adequació a les característiques i les necessitats de l’equip actual • Bones aptituds pel tracte amb l’usuari • Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33% Es cerca un professional amb iniciativa, dinamisme, bon comunicador, orientat a la millora continua i amb capacitat de treball en equip. Les persones interessades hauran de: 1. Registrar-se a https://hcme.borsadetreball.grupsagessa.cat i introduir totes les dades personals i curriculars. 2. Imprescindible completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació). 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta amb el codi BT HELI 21 Termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2021

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 30-03-2021
Referència: 11630
Descripció:
La Fundació Salut Empordà és una fundació sense ànim de lucre, que te com a missió prestar serveis d'atenció integral, en l'àmbit de la salut i de la dependència. En base a un conveni establert amb el Servei Català de la Salut, proporciona serveis d'Atenció primària (Area Bàsica de Salut l'Escala), Atenció especialitzada (Hospital de Figueres) i Atenció sociosanitària (Centre Sociosanitari Bernat Jaume). Actualment necessitem incorporar un/a METGE/SSA per al servei d'URGÈNCIES de l'Hospital de Figueres. Es requereix: - Metge/ssa especialista en Medicina Familiar i Comunitària - Es valorarà perfil i experiència professional S’ofereix: - Contracte laboral temporal de 1 any + Contracte Indefinit - Programa actiu de formació continuada i actualització professional - Excel•lent oportunitat de desenvolupament professional en un bon ambient de treball

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 29-03-2021
Referència: 11628
Descripció:
Es requereix: • Llicenciatura en Medicina i Cirurgia i titulació d’Especialista en Medicina Familiar i Comunitària i/o Especialista en Medicina Interna. • Títols expedits per una universitat espanyola; o en el seu defecte, degudament homologats pel Ministeri competent. • Coneixements del català parlat i escrit. • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM (*) Es valorarà: • Experiència laboral acredita com metge/essa en urgències hospitalàries i emergències extra hospitalàries. • Formació addicional específica per al lloc de treball (indicant hores/crèdits) • Coneixements d’idiomes: anglès, francès, alemany... • Coneixements d’informàtica i de programes assistencials (eCAP, Hnet...) • Experiència docent i investigadora. Es cerquen professionals amb iniciativa, dinamisme, bons/es comunicadors/es, orientats/ades a la millora contínua i amb capacitat de treball en equips multidisciplinaris. S’ofereix: • Contractes laborals temporals a jornada completa. Les persones interessades hauran de: 1. Registrar-se a http://app.borsadetreball.grupsagessa.cat i introduir totes les dades personals i curriculars 2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, totes les titulacions i carta de presentació) 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta següent, amb el codi: HUSJR MAU 03 21 Termini de presentació de sol•licituds: 30 d’abril del 2021 (*) Es pot sol•licitar Certificat a: www.mjusticia.gob.es Els candidats que compleixin els requisits mínims exigits seran incorporats a la Borsa de Treball del personal eventual de l’Hospital Universitari Sant Joan Reus. La inclusió en aquesta borsa no suposa cap compromís de contractació per part del centre.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 25-02-2021
Referència: 11495
Descripció:
VACANT PER A HOSPITAL PRIVAT DE REFERÈNCIA A LLEIDA: - Especialitat en Medicina Familiar i Comunitària. Es valorarà experiència en serveis d’urgències i emergències. - Vinculació mitjançant acord amb professional independent (Contracte Mercantil) - Retribució bruta: o 29€/hora laborable o 32,5€/hora festiu - Horaris: *De dilluns a divendres: 8h-15h (7h) 15h-22h (7h) 22h-8h (10h) *Cap de setmana: 8h-20h (12h) 20h-8h (12h) - Incorporació immediata

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 18-02-2021
Referència: 11478
Descripció:
Centre: HOSPITAL DE MOLLET (FSM) Àmbit d’activitat: Urgències Àrea: Assistencial Funcions: Sota la dependència del Cap de Servei, desenvoluparà les següents funcions: Compliment dels objectius generals marcats per la Direcció i dels objectius específics pactats amb el Cap de Servei. Treballar amb eficiència en les activitats i processos propis del Servei. Responsabilitats en temes de seguretat i de qualitat assistencial. Col·laborar i interactuar amb els altres professionals dels servei i de la resta de l’hospital. Col·laborar en la creació o modificació de protocols, guies clíniques i treballs clínics. Formació continuada amb un bon ambient de treball, equip cohesionat i col·laborador Numero de vacants: 2 Població: Mollet del Vallès Requisits: Llicenciatura en Medicina i Cirurgia. Títol via MIR d’especialitat mèdica (principalment Medicina Familiar o Medicina interna), o Facultatius que acreditin experiència en l’àmbit d’urgències. El/la professional que estem cercant, haurà d’acomplir les següents competències: Compromís. Integritat. Atenció Centrada en la Persona. Rigor i millora continua. Aprenentatge i intel·ligència col·lectiva. S’ofereix: Tipus de contracte: Indefinit Jornada: completa 1688h/any (podria ser parcial, a convenir segons disponibilitat). Horari/Torn: torns en format de guàrdies de medicina (possibilitat d’alternar Urgències i Semicrítics en funció del perfil). Retribució bruta anual: Segons conveni Siscat. Incorporació: Març (o a convenir segons disponibilitat). Presentació de CV: cv.rrhh@fsm.cat Cal adjuntar còpia dels mèrits al·legats. Altres dades Hospital Comarcal de Nivell 2ª inaugurat al 2010, situat a Mollet del Vallès ( 20m de Barcelona), amb una població de referència de 165.000 habitants i un Servei d’Urgències amb línies assistencials de Medicina, Cirurgia, Traumatologia, Pediatria i Ginecologia. Disposa també d’una Unitat de semi-crítics de 10 llits, depenent d’Urgències, amb metge de presència les 24hores.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 17-02-2021
Referència: 11444
Descripció:
Cerquem facultatius de medicina general amb experiència i competències pròpies del servei, per integrar-se al Servei d'urgències del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf (Concretament a l'Hospital Sant Camil ubicat a Sant Pere de Ribes i a l'Hospital Sant Antoni Abat, ubicat a Vilanova i la Geltrú (Barcelona), es valoraran metges/ses que tinguin especialitat de Medicina familiar, Medicina Interna o Geriatria. Oferim: Contractació d'interinatge pendent de convocatoria Retribució salarial segons conveni SISCAT Jornada completa o parcial. Dedicació máxima 1688 hores anuals Incorporació inmediata Formació continuada i carrera professional

Sol·licitar més informació